Skip links

O nama

15 godina iskustva

Odgovorna & Stručna

Ja sam Petra Mesarić, stručnjakinja sam i konzultantica za napredne sustave automatizacije u zgradarstvu

Vlasnica sam brenda SmartDesign kojim pomažem stručnjacima i investitorima da lakše realiziraju inovativne projekte iz sektora elektroinženjerstva

Na temelju svog petnaestogodišnjeg iskustva u elektroinženjerstvu, kao i vlastitoj tvrtki SmartWay, kroz zajednički rad dijelim s Vama učinkovite strategije i koncepte kojima smanjujete nepotrebno gubljenje vremena i energije te ostvarujete uštede u procesu razrade i pronalaženja optimalnog rješenja. 

Naprednim tehnologijama i proaktivnim pristupom zajednički upravljamo projektima te stvaramo novu dimenziju boravka u modernim i inovativnim privatnim te poslovnim prostorima, koje svakom stanaru i korisniku omogućuju jednostavno i lako življenje

Kroz svoj rad i brend SmartDesign aktivno doprinosim stvaranju sustava koji je lakši i jednostavniji za provedbu. U svojim projektima i stalnim usavršavanjem konstantno ulažem u napredak sustava kako bi inovativne i moderne tehnologije u upravljanju energijom bile lako dostupne.

Vjerujem da sve Vaše projekte, koliko god bili kompleksni, uz moje stručno znanje i iskustvo možemo ZAJEDNO isplanirati i provesti na lak i jednostavan način.

Smart Design, Petra Mesaric - o nama.